Sponsors

Voor elke vereniging is sponsoring van groot belang om de club draaiende te houden. Zonder financiële bijdrages kunnen de velden en accommodatie namelijk niet onderhouden worden en komt de sportieve toekomst in gevaar. Om deze uitdagingen aan te kunnen gaan is, naast de betrokkenheid van alle leden en vrijwilligers, geld een noodzakelijk middel.

Het is echter voor bedrijven ook een middel om onder de leden en toeschouwers van de club naamsbekendheid te verkrijgen. Sponsor worden bij VV Nijnsel/TVE Reclame betekent namelijk in contact komen met een grote potentiële doelgroep. Denk hierbij niet alleen aan de leden maar ook aan hun familie, vrienden en de andere verenigingen welke ons sportpark komen bezoeken. Daarnaast toon je middels de sponsoring ook je lokale betrokkenheid met de hechte Nijnselse gemeenschap.

Wij bieden sponsoren niet alleen zichtbaarheid  en advertentieruimte, wij willen voordelen en waarde creëren door een interactieve coöperatie, ideeën uitwisseling en samenwerking. Onze doelstelling is met de sponsor te zoeken naar een manier van samenwerking , die zowel voor de sponsor als onze vereniging interessant is.

Hiervoor hebben wij een aantal standaardpakketten welke terug te vinden zijn in onze sponsorbrochure.

Sponsor-brochure-VVNijnsel

Actief zijn in en voor de vereniging. Want winnen, dat doen we samen!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie.

sponsoring2