V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Hoofdsponsor vrouwen

Installatiebedrijf
Baderie P. Voss B.V.

Industrieweg 11
5492 NG Sint-Oedenrode
tel. 0413-472184
fax 0413-475990

Openingstijden:
ma t/m vr van 9.00u tot 17.30u za 9.00u t/m 16.00u

Baderie Voss in Nijnsel is 2250 m2 pure luxe en daarmee een van de grootste Baderie showroom van Nederland, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. De showroom bestaat uit ongeveer 45 compleet ingerichte badkamers, daarnaast kunt u een tiental losse douche- en toiletopstellingen en een vijftigtal badkamermeubels bewonderen. U kunt hier genieten van exclusieve producten zoals sauna’s, stoomdouche’s, whirlpoolbaden of Balena 8000 douche-wc. In onze badshop vindt u de nieuwste badkamermode, accessoires en badtextiel voor de complete aankleding van uw badkamer. Wij bieden u een breed pakket en alles onder 1 dak. In ons tegelatelier vindt u onder meer merken zoals Sphinx, V&B, Mosa en Porcelanosa, viva, metropol

U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor een kleine renovatie of aanpassing van badkamer of toilet.Op onze koopjeszolder bieden wij u showroommodellen van topmerken voor zeer scherpe prijzen. Al deze producten kunt u laten installeren door onze vakmensen. Onze loodgieters, electriciëns, timmermannen, verwarmingsinstallateurs en tegelzetters zorgen ervoor dat uw producten professioneel worden aangesloten en verwerkt. Kiest u ervoor om zelf werkzaamheden te gaan verrichten geheel of gedeeltelijk, dan kan ons Instalcenter u hulp bieden. Ons Instalcenter heeft alles wat een volwaardig magazijn van een installatiebedrijf in huis moet hebben. De producten die hier verkocht worden zijn van hoge kwaliteit. Onze medewerkers adviseren u graag bij de aanleg en geven u vakkundig advies.

U kunt ons ook raadplegen als het gaat om cv-ketels en installaties, duurzame energie, dakwerk, airco- en stofzuigsystemen, onderhoud en service.