V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Verslagen

10-10-2015

Beste F1 fans,
Zaterdag was een geweldige wedstrijd voor de echte F1-fanzzzzz. Ik geloof niet dat de F1 dit seizoen zo hard gewerkt heeft en zo goed gevoetbald als afgelopen zaterdag in Gemert.
Het begin leek een beetje op eerdere wedstrijden. 1-0 achter, 1-1- gelijk, 2-1- achter 2-2 gelijk. Bij rust stond het 2-2 en eigenlijk was er niet heel veel aan te merken op het voetbalspel van de F1; Er werd veel gelopen, overgespeeld, onderling afgestemd, kortom goed gevoetbald. Op alle posities werd goed gespeeld, verdedigers, middenveld spitsen en door de keeper. Gemert en Nijnsel waren redelijk gelijkwaardig. Gemert had een grote voetballer, maar die werd keurig “geneutraliseerd” door onze middenvelders en verdedigers. De spitsen creëerde kansen en 2 doelpunten en Stan stond zijn mannetje in het doel. Leuke en spannende eerste helft.
De enige opdracht voor de tweede helft was dan ook om er een tandje bij te doen en zo te proberen de wedstrijd te winnen. Maar Gemert had “snelle Henkie” ingezet en die leek de wedstrijd te kantelen in het voordeel van Gemert. Opeens stonden we met 4-2 achter. Dat kan niet de bedoeling zijn, moet de F1 op dat moment gedacht hebben, want de BEUK ging er in. Maar dan ook echt de beuk er in. Gemert heeft kennis gemaakt met de F1 bodycheck; Dodelijk effectief. Resultaat was dat Nijnsel steeds meer de bal had en kansen kreeg om te scoren. En ja, na enkele eerste pogingen werd er gescoord door Nijnsel. Vanaf dat moment kreeg de man van het scorebord het druk; 4-3, 4-4, 4-5 en 4-6 in korte tijd. Super gaaf om te zien wat hoe goed er gevoetbald werd. Een terechte overwinning!
.
3-10-2015

Hallo Fans van de F1,

Zaterdag 3 oktober 10:00, alweer een stralende zon en weer een thuiswedstrijd, nu tegen Boekel F3. Sven helpt de F2 uit de brand door daar in te vallen , Sven super bedankt namens de coaches van de F2. Verder is het team compleet en weer strijdlustig. Deze week is er weer geoefend op breed spelen, het hele veld gebruiken en vrij lopen. Ook is er geoefend met corner en ingooi situaties waarbij de F1 iets assertiever de bal mag opeisen als hij voor Nijnsel is en……. vrij lopen richting doel van de tegenstander.
Leuk om in de wedstrijden te zien dat de trainingen ook direct resultaat opleveren. De dames en heren van de F1 waren veel duidelijker bij ingooi en corner situaties en eiste de bal op als het nodig is. Ook weer mooi breed gelopen en samen- en overspelen. Dit was het mooist te zien bij het 2de doelpunt voor Nijnsel, een fantastische pass van Niels vanaf de zijkant naar het doel en SCOREN! Dat is nog eens samenwerkeno hoog niveau.
Het was weer een spannende wedstrijd, waarbij Nijnsel steeds beter in zijn vel kwam naarmate de wedstrijd vorderde. Boekel en Nijnsel waren aan elkaar gewaagd. Het was hard werken voor de F1, maar het liep tot ver in de 2de helft gelijk op tot 3-3. Echter het was ook een wedstrijd met ups en downs qua concentratie. En dan zijn een paar minuten onachtzaamheid kostbaar. Boekel scoorde in slechts enkele minuten 3 keer en dan staat er opeens 3-6 op het score bord. Ondanks nog enkele spannende kansen was dit niet meer in te halen. Helaas deze wedstrijd verloren.
.
26-9-2015

Hallo F1-fans,

Na 3 weken beker-competitie is de gewone competitie begonnen en de helden van de F1 moesten tegen blauw geel F5 uit Veghel. Iedereen was er weer en we hadden er zin in. Na een goede warming-up met een leuk spel element waarbij de bal afgepakt moest worden, was de F1 scherp om te gaan spelen, dus……op naar de wedstrijd.

De tegenstander maakte indruk en begon ook meteen met goed voetbal. In het begin was de bal vooral op onze helft. Dankzij kranig werken konden we lang een tegendoelpunt voorkomen, maar helaas, na een tijd toch 0-1 op het score bord. Waarschijnlijk lag het  aan de couleur locale geel-blauw, blauw-geel, een beetje geler met blauw en anders blauw met geel. In ieder geval brachten oranje hesjes duidelijkheid en niks aan de hand, stay cool, we maken er gewoon 1-1 van!
1-2 achter en weer 2-2,
2-3 achter en weer 3-3
SPANNEND,
4-3, 4-4,
helaas net voor het einde viel het dubbeltje naar de kant van Blauw-geel; 0-1 in de boeken, nipt verloren.

Maar wat hebben de dames en heren weer gevoetbald: Elke week wordt er beter overgespeeld, vrij gelopen, proberen elkaar aanwijzingen te geven. Leuk om te zien. En wat het leukste is, is dat iedereen ook aan de bal komt. De F1 is een mooi uitgebalanceerd clubje!

.

19-9-2015

Hallo fans van de F1,

Zaterdag 19 sept, de derde wedstrijd van het seizoen, een thuis wedstrijd op ons eigen netjes gemaaide hoofdveld. De tegenstander is DVG F3. Afgelopen week is er extra aandacht geschonken aan de leerpuntjes van vorige wedstrijd: gebruik het hele veld, kijk goed waar de tegenstanders staan en dat leverde direct goed resultaat op. Er werd niet alleen heel hard gewerkt en lol gemaakt, maar er werd goed gekeken waar de tegenstander stond en het hele grasveld is gesleten (ook aan de zijkanten ). En dan zie je dat af en toe F1-ers zich vrij proberen te lopen en al vrij komen te staan en wordt er ook geprobeerd meer over te spelen. En laten we eerlijk zijn , dat is toch wel het moeilijkste van een teamsport……

Spannende wedstrijd met eindstand 1-0. In de schaduw boekhouding staat 6-4 genoteerd en dat geeft al aan dat het een leuke spannende wedstrijd was. Er moest wel hard gewerkt worden voor de winst:

  • wervelende reddingen van de keeper Stan,
  • Sven, Ian, Ties die naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer in hun verdedigende rol kwamen,
  • Meike, Wieke, Ruth, Kirsten die steeds meer hun mannetje staan (sorry dames, zo gaat het spreekwoord nu eenmaal),
  • werkpaarden Jimme, Niels overal te zien.

2 van de drie bekerwedstrijden gewonnen, prima resultaat om de competitie mee te starten.

.

12-9-2015

Hallo fans van de F1,

Vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen, de eerste uitwedstrijd van het seizoen bij voetbal vereniging Irene in Gemonde. Na de winst van vorige week heeft iedereen er zin in. Er is afgelopen week fanatiek getraind en de voltallige selectie stond vandaag paraat. Het zonnetje schijnt, wat kan ons nu gebeuren…………….

Maar oei, dat viel een beetje tegen vandaag. Het was best een sterke tegenstander en daar waren we wat van onder de indruk. Tevens hadden we een kleine beetje moeite om op gang komen en keken we ook al snel tegen een achterstand aan. Sven hield gelukkig de schade beperkt en met enkele mooie acties hebben we zelf wel kunnen scoren in de eerste helft. Helaas heeft Irene meer gescoord en gaan we met een achterstand de tweede helft in.

In de tweede helft loopt het beter en is er iets meer inzet. De F1-tjes proberen wat fanatieker achter de bal aan te jagen en het lukt om Irene onder druk te zetten. Jimme en Niels scoren en Ian verdedigt het goal met verve. Het lukt even om iets dichter bij Irene te komen, maar met nog enkele doelpunten aan het einde, wint Irene de wedstrijd.

Jammer, maar Irene was beter. Gelukkig wel wat mooie acties gezien en enkele goals gemaakt. De komende week veel oefenen in “een op een verdedigen” en het hele veld gebruiken. Volgende week een nieuwe ronde, nieuwe kansen.

.

5-9-2015

F1: een goed begin is het halve werk.

Vandaag was de eerste wedstrijd van het seizoen van de F1, thuis tegen Mariahout F3. Beetje spannend, want het was niet alleen weer de eerste wedstrijd na een lekker lange zomervakantie, het team is een beetje veranderd en….. FAIR PLAY. We spelen zonder scheidsrechter, kleiner veld en papa en mama staan ook heel ver weg. Maar ondanks al deze nieuwe dingen, had de F1 vandaag een droomstart: Gewonnen en wel 11 doelpunten gemaakt. Niels zette al vrij snel de teller op 1 en hij heeft nog enkele keren gescoord, net als Jimme en Kirsten. En dankzij Stan zijn er geen tegendoelpunten gevallen. Al hoe wel van Stan de tegenstander wel wat vaker voor zijn goal mocht komen.

Maar wat helemaal goed ging was dat onze Formule1 dames en heren gewoon heel goed speelden. Nergens voor nodig een scheidsrechter, De F1 regelt ingooien, uittrappen en alle andere zaken zelf wel. Dat deden ze heel goed. En overspelen, vrij lopen, de ander laten scoren, het was allemaal te zien vandaag.

Ik heb iedereen met veel plezier zien voetballen. De kop is er af en dit belooft wat voor dit seizoen