Collectieve verzekeringspolis

Bespaar flink op jouw verzekeringen met de V.V. Nijnsel/TVE Reclame verzekeringspolis!
In samenwerking met Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode

V.V. Nijnsel/TVE Reclame biedt jou vanaf nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve verzekeringspolis, waardoor je direct flink bespaart op jouw verzekeringskosten!

Via deze polis krijg je maar liefst 20% korting op de standaard tarieven! En dat niet alleen, want hiermee steun je ook meteen jouw eigen voetbalclub. 10% van de premie (excl. assurantiebelasting) komt namelijk ten goede aan de clubkas. Hierdoor bespaar jij flink op de kosten en ondersteun je ook nog eens je eigen voetbalclub, dat is toch fantastisch!

Goed om te weten

• Deze aanbieding is er speciaal voor (jeugd) leden, ouders, vrienden en bekenden van V.V. Nijnsel/TVE Reclame.
  • De korting betreft 20% op de standaard tarieven.
  • 10% van de premie excl. assurantiebelasting, komt ten goede aan de voetbalclub. Dit gaat dus niet ten koste van de verzekerde, maar dit percentage staat Van Kuringe af van haar inkomsten.
  • Bestaande klanten van Van Kuringe mogen ook van deze aanbieding gebruik maken waardoor ze wellicht goedkoper uit zijn, maar helaas geldt de 10% sponsoring voor de club hier niet voor.

Waarom Van Kuringe Adviesgroep?

• Voor al je verzekeringen heb je één vaste behandelaar/aanspreekpunt voor alle schades. Deze heeft korte lijnen met de verzekeraar(s) en dus kan een mogelijke schade in een korte periode afgewikkeld zijn.
  • Al je financiële zaken onder één dak regelen? Van verzekeringen tot bankzaken en van hypotheken tot bedrijfsadviezen. Voor dit alles ben je bij Van Kuringe aan het goede adres!
  • Alle rompslomp om verzekeringen en financieringen heen, neemt Van Kuringe bij je weg. Zij dragen bijvoorbeeld dus zorg, voor het opzeggen/oversluiten van de huidige verzekeringen.

Vul direct hieronder jouw gegevens in het contactformulier en Van Kuringe Adviesgroep zal binnenkort contact met je opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je zit dus nog nergens aan vast! In de kantine vindt je ook een speciale flyer, ook daar kun je je gegevens invullen en achterlaten bij de bar in de kantine, of neem direct contact op met Van Kuringe via 0413-474933 of stoedenrode@vankuringeadviesgroep.nl.

Ook namens V.V. Nijnsel/TVE Reclame ontzettend bedankt!