De Balpen Luuk Kremers

Bedankt Tom Oppers voor het doorgeven van de Balpen aan mij. Je maakt het me natuurlijk wel ultiem moeilijk om na zo’n sterke column van jou om met nog iets beters te komen. Ik zal mijn uiterste best doen om ook zo een denderende column te schrijven. Hoogstwaarschijnlijk gaat me dit niet lukken en daarom wil ik graag een van de grootste playboys uit deze eeuw citeren, die er om bekend staat dat hij een grotere bedreiging zorgt voor uw dochters dan een heel AZC, “Sorry”, aldus Tom Toppers.

Hoi allemaal

Mijn naam is Luuk Kremers, maar beter bekend als het zoontje van de voorzitter. Het zou natuurlijk kunnen dat men mij nog beter kent als het talent van het jaar bij de Heren 3. Komende jaren moet blijken of ik nog kan doorstomen naar de selectie van Nijnsel. Twan Verbakel en vele andere zouden mij graag een overstap zien maken, maar dat voelt toch hetzelfde verraad als wat Bazoer en S. de Jong pleegden. Dat kan ik The Special One (TSO) niet aandoen en je ziet wat er van deze spelers terecht komt. Bazoer wordt verkocht en S. de Jong maakt hier en daar een onbelangrijk doelpuntje waarna het weer in zijn lies schiet…

Maar jullie zijn dit stukje natuurlijk allemaal gaan lezen, omdat jullie wat meer over mij te weten willen komen. Ik ben inmiddels 22 jaar geleden als jongste van de drie zonen geboren. Na de eerste twee waren ze het er samen over eens dat dit nog niet helemaal was wat ze wilden. Dus besloten ze nog voor een derde te gaan. Meteen zagen ze dat het een goede keuze was, omdat de baby voor zijn geboorte al zeer groots bleek te zijn. Bij de geboorte werd ik dan ook al meteen als een keizer onthaald. Toen wisten ons pap en mam het net zo zeker als dat Jetro Willems wist dat we kampioen werden afgelopen seizoen, dit wordt het talent van Nijnsel 3.

Al eeuwenoud is de strijd tussen PSV en Ajax. Vroeger was daar ook nog de strijd met Feyenoord en die zijn werkelijk ijzersterk teruggekomen. Ze doen het keer op keer met de beste bedoelingen, maar toch trekken ze iedere keer aan het kortste eind. Dit is natuurlijk niet helemaal waar. Ajax won nog de strijd om de aankoop van Nemanja Gudelj, wat betekende dat PSV het helaas met Davy Pröpper moet doen en ook de gloriedagen van Feyenoord zijn nog niet helemaal voorbij. Ze wonnen namelijk afgelopen seizoen nog de helft zoveel prijzen als PSV, best knap. En vergeet niet de uitslag van PSV-Feyenoord: 0-1. Het mooie is wel dat ze dit altijd uitbundig weten te vieren. Jammer alleen is dat er dan soms een binnenstad eraan moet geloven. Gelukkig was er maar zo’n schade van 5,2 miljoen, maar ook PSV is niet heilig natuurlijk. Brutale hooligans hebben de zigeuners van Madrid door merg en been beledigd door middel van geld doneren en zo een minderwaardigheidscomplex te creëren.

Maar dit speelde allemaal voordat dit seizoen was begonnen. Een aantal ovulaties later is het tij helemaal gekeerd en wordt er momenteel van een crisis gesproken. Crisis ja, zowel bij de Heren 3 als bij onze mannen van PSV. Een spits uit vorm, vele blessures, een selectie waar het barst van (nog) verborgen kwaliteit, moeite met scoren en ik zeg het toch niet graag, maar allebei met een coach waarvan de prestaties discutabel zijn. Wanneer je naar de Dames van Nijnsel kijkt blijkt dat het aftreden van de ene coach en het binnenhalen van een nieuwe coach toch wel zijn vruchten kan afwerpen. Met het oog daarop geloof ik nog heilig in een goede afloop van het seizoen. Ten eerste gunt niemand het dat Nijnsel 3 gaat degraderen, omdat deze jonge mannen een ongelofelijk sportief en voetballend team vormen. Ten tweede zal Feyenoord na de winter weer afbranden zoals gewoonlijk en zal Ajax wel teleurstellen plus nog paar spelers meer op non-actief zetten. Mogen dit niet genoeg zijn, dan zijn er altijd wel gegadigden om het feestje van Ajax te verpesten zoals Bryan Smeets dit zo mooi voor elkaar kreeg. Aan het vuur in de ogen van Guardado tegen Ajax zag ik een goede afloop voor PSV. Ik weet het zeker het kampioensfeest zal weer in het zuiden zijn!

Nu rest mij alleen nog de Balpen door te geven. Graag geef ik de balpen door aan iemand die sinds een tijdje is komen “voetballen” bij V.V. Nijnsel en wij als club natuurlijk heel blij mij zijn als zo’n frisse nieuwe spelers zich bij de club toevoegen. Ik heb het natuurlijk over niemand minder als Leo Raaijmakers. Ik heb gehoord dat je gruwelijk kunt lullen en enorm veel verstand van voetbal hebt, dus bij deze Leo de Balpen.