V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Teamweekend Nijnsel 1

Na het drukke en succesvolle seizoen van Nijnsel 1 zou er, zoals ieder jaar, afgesloten worden met een teamuitje. Dit jaar waren Prup, Nippel en Fred aan de beurt om de selectie van het nodige amusement en de alcoholische versnaperingen te voorzien. Gezien de plannen moesten we vooraf diep in onze buidel tasten, wat bij een enkeling zelfs tot een vertraging op de bouw heeft geleid.

Eindelijk was de dag aangebroken waar het vriendenteam het hele seizoen naar uit had gekeken. Om 17.00 uur stipt moesten we aanwezig zijn op de parkeerplaats bij den Eimbert, niet wetende waar de reis heen zou gaan. De organisatie was drie uur eerder vertrokken om al de nodige voorbereidingen te treffen. Echter waren ze op bestemming zo druk bezig dat ze de rest vergaten door te geven wat de bestemming was. Gelukkig bleek er ergens wat gelekt te zijn tijdens de kermis waardoor we een vermoeden hadden waar we naartoe zouden gaan. Bella nam als ervaren truuuucker de leiding en voerde de karavaan aan. Na het dorp van Nickelson uit gereden te zijn kregen we de bevestiging: de vermoedens over de locatie klopten. De reis ging naar het pittoreske Maashees, dat valt onder de gemeente Boxmeer. Een klein dorpje met iets meer dan 800 inwoners.

Na een lange zit en de kermis in Maashees gepasseerd te hebben kwamen we eindelijk aan op locatie. De organisatie had gekozen voor “De Blokhut”, een hut gelegen in een stukje bos met een aangrenzend stuk prairie. Iedereen moest zorgen voor een eigen luchtbed, deken en kussen. Toby de tuinman had helaas met zijn heggenschaar de dag ervoor nog in zijn luchtbed geknipt waardoor hij genoodzaakt was op de grond te slapen. Nadat alle bedden opgeblazen waren kon er begonnen worden aan het kort maken van de kratten bier. Echter bleken deze nog achter slot en grendel te staan in de politiebus van Nol van den Oetelaar, gezien de kermisgekte in Maashees.

De BBQ was ondertussen klaargezet en mentor Johan nam direct het voortouw om zijn BBQ-kunsten te showen aan de jonge selectie. Nadat iedereen zijn buik vol gegeten had stond het avondprogramma op de planning. Het vriendenteam werd opgedeeld voor een quiz. Deze verdeling wekte vooraf al de nodige irritatie en frustratie op omdat de kliek over zeer veel kennis beschikte. De quiz werd verzorgd door Bassie, Adriaan en ROOOOOOBIN, HA-HA. Door de nodige instinkers en een binnenbrandje kreeg zelfs ROOOOOBIN het er warm van. De laatste vraag ging over de trainingsopkomst voor 2017 van onze enige echte Kingo. Natuurlijk werd de puntentelling voor deze laatste vraag aangepast om het de kliek nog enigszins moeilijk te maken maar helaas, niemand kon dit antwoord op de juiste waarde schatten. Na de prijsuitreiking werd de planning wat aangepast. Nadat de chapsels weer strak op de pan lagen en iedereen voorzien was van de nodige lokolie zijn we een kijkje gaan nemen op de kermis. Gezien de massale drukte buiten op de kermis zijn we de kroeg binnen gegaan. Annie eiste de microfoon op en al snel verplaatste de menigte zich van buiten naar binnen. Voor we het wisten was het al half twee en zou de kroeg sluiten. Gelukkig had Schroef even een woordje gedaan met de kroegeigenaar en de welbekende kreet “Fuck The Police” nam hij over. Rammelen tot half drie dus…

De volgende ochtend was helaas iets minder…. Maar ja, wat helpt het beste? Juist, die koelkast open, tanden poetsen met Lieshouts water en stug doorgaan waar we de vorige avond gebleven waren. Om de tijd te vullen zijn we om 10 uur ’s ochtends maar gaan beerpongen want er stond pas om half twee ’s middags een potje bumpingbal op het programma. Het zag er even naar uit dat dit niet door kon gaan maar gelukkig had de gemeente nog twee lokale grasplukkers op kunnen trommelen om de prairie, waar diezelfde middag een cafévoetbal finale gehouden zou worden, om te toveren tot een ware voetbaltempel. Het bumpingbal was helaas niet zo’n succes omdat de nacompetitie de nodige pijntjes teweeg had gebracht. Ondanks deze pijntjes werd er toch flink op los gebeukt. Nu weten we hoe de tegenstanders van Nippel zich iedere zondag voelen…

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. De cafévoetbal finale ging tussen de Maashese veteranen en de Frietboys. Hoef keek vol lof naar de glimmende hoofddeksels van de Maashese veteranen, wetende dat hij hier over twee jaar niet tussen opvalt. Eindelijk begon de wedstrijd en Jennifer voorzag, met behulp van de stadionspeaker, de Maashese Beckhams van de nodige tips waardoor het goals regende.

Ook deze avond werd weer gestart met een BBQ, een hoop slap gezever en voor de echte voetbalfanaten was het EK te bewonderen op groot scherm. Het was de bedoeling om ’s avonds de boel onveilig te gaan maken in Venlo. Echter was de vorige avond zo goed bevallen waardoor we deze avond dunnetjes over zijn gaan doen op de kermis. Hier zijn we erachter gekomen dat Annie nog beter zingt wanneer hij zijn ogen dicht heeft, dat je best naar een grote stad kunt lopen als het licht is en dat sommige buitenlanders het helemaal niet erg vinden om zwarte genoemd te worden. Helaas had Annie zijn ogen ook dicht toen hij naar huis wilde gaan want zijn navigatie stuurde hem via landweggetjes, door sloten en maisvelden richting de blokhut. Maargoed dat er een locatievoorziening op de mobiele telefoons van nu zit want anders moeten we wellicht toch maar eens gaan nadenken over een enkelband… Gelukkig was grote broer Sproet er ook bij. Hij wees Annie direct op zijn stommiteiten en heeft hem daarna direct onder het wol gelegd.

Na wederom een relatief korte nachtrust was het einde in zicht. De blokhut moest nog even opgeruimd worden en het materiaal kon weer in de auto’s mee terug richting Nijnsel. We hebben de Maashese bewoners nog eenmalig een groet toegekend door alle rommel netjes op te stoken in de vuurkorf. Plastic brandt toch wat minder dan we dachten….

Al met al hebben we een prachtig seizoen gehad waar we verschillende successen behaald hebben zoals het bereiken van de laatste ronde voor promotie naar de 2e klasse. Helaas is dit net niet gelukt maar hier gaan we, net zoals afgelopen seizoen, weer vol voor. Ook willen we namens de selectie de trouwe supporters nogmaals bedanken en we hopen jullie allemaal tijdens het nieuwe seizoen langs de lijnen te zien!