V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Teamweekend Nijnsel 5

Enige weken gelden heeft de selectie van Nijnsel 5 het seizoen afgesloten met het jaarlijkse teamuitje. Weekendje Ibiza liet de boetepot net niet toe maar een weekend Biddinghuizen is bijna te vergelijken. Uit de begroting van onze penningmeester zou dit net moeten gaan hierbij natuurlijk rekening gehouden met een grote alcoholische schadepost.
Hier ging de reis dan ook naar toe die vrijdagavond. Om 17:30 werden we verwacht bij huizen Van de Burgt om vanuit daar te carpoolen naar de plaats van bestemming. Op 1 man na wist iedereen redelijk op tijd te komen. Uiteraard moest de heer Verhagen nog afscheid nemen van zijn 2de grote liefde en moest en zou hij de laatste hectare nog even hakselen. Graad kennende is het dan nog vijf bunder, dus zijn we maar vast aangereden.

Eenmaal aangekomen werden we warm onthaald. Ze waren enorm vereerd de selectie van N5 te mogen ontvangen. Waar we de punten de eerste 2 helften vaak lieten liggen gedurende het seizoen, hebben we ons wel bewezen in de 3de helft. Dit was de organisatie van de beste 3de helft van Nederland dan ook niet ontgaan en nodigde ons uit om deel te nemen aan hun teamweekend.

Voor de bbq waren we net te laat dus dan maar meteen aan het bier. Na de eerste kratten leeg te hebben arriveerde boer Harms op zijn klompen. Zich zo gehaast dat hij geen tijd heeft gehad zijn zondagsschoenen aan te trekken. Maar goed, we waren nu compleet om ons te gaan bewijzen in een of andere opgeknapte loods wat ze Harders Plaza noemen. Nou niet echt een gezellige uitstraling maar we moesten er maar wat van maken. Na nog wat biertjes kwamen de heupen los en werden we al snel omringd door het vrouwelijk geslacht. De rest van de avond is een wazige doffe vlek maar jullie kunnen dit vast zelf wel invullen.

De volgende ochtend was het dan ook voor de meeste een hele opgave om uit hun nestje te komen. Na een stevig ontbijt stond het pretpark Walibi op het programma. Niet echt een goeie combinatie zou je zeggen maar iedereen heeft het binnen kunnen houden! Bij sommigen van ons leek het wel of ze hun tijd van hun leven hadden, en kwam het kind in hun weer helemaal boven. Vooral Van de Pol liep overal voorop met zijn korte beentjes en is in elke attractie wel drie keer geweest, ons menneke. Ook mocht Jurrrgen die overal in het rode zat op de maatlat onder begeleiding van ons overal mee in. Al met al een geslaagde middag dus.

Weer aangekomen bij onze huisjes werden de potten bier weer open getrokken en werd er een balletje getrapt. Nu we toch al jeugdherinnering naar boven gehaald hadden werd er een potje tien/elven gespeeld. Met natuurlijk voor de verliezer kontjerauzen.

Na een bodempje gelegd te hebben werden de make-up tassen te voorschijn gehaald om zich klaar te maken voor een avondje in Music club Kampen. Hier werden weer veel alcoholische versnaperingen genuttigd en de nodige scherpe praat die daardoor ontstaat verkocht. Niet geheel onverwacht was het N5 die als laatst overbleven en buiten werden geveegd omdat de laatste bus op het punt stond aan te rijden. Gelukkig was er een after party geregeld op het park waar de meeste zich tot in de vroege uurtjes vermaakt hebben.

Na een korte nachtrust moesten we uitchecken en de huisjes zuiver achterlaten.
Dit 2de was nog een hele taak aangezien er die ochtend wat gebeurd is wat alleen Bart en Graad weten.

Weer een geslaagd teamweekend en een mooie afsluiting van het seizoen! Dit jaar zat er geen kampioenschap in, maar we gaan volgend seizoen weer gewoon schitteren en hopen jullie dan ook weer te zien tot dan!

 

5. Teamweekend N55. Teamweekend N5-15. Teamweekend N5-2