Van de voorzitter

Normaal gesproken begint na de zomervakantie het weer te kriebelen om naar ons sportpark te gaan. Maar deze ronde moesten we wel heel vroeg starten.

Voor onze selectie was er zelfs het toernooi om de MooiRooiCup al in juli en ook de bekerwedstrijden startten al nog tijdens de vakanties. Hopelijk zijn de meeste weer veilig thuis en heeft iedereen genoten van een welverdiende vakantie.

Bij elke start hoort ook een terugblik op de vorige periode.
Sportief gezien hebben we een geweldig goed seizoen gedraaid.
Handhaving van alle elftallen zelfs in de hogere klassen.
Van de prestaties van ons eerste elftal heeft iedereen enorm kunnen genieten.
Ook de bekerfinale van de B1 in Schijndel was een fantastisch feest.
Verder werd het 50-jarig jubileum van de veteranen grootst gevierd.
Al met al een seizoen wat voor vv Nijnsel/TVE Reclame in de geschiedenis boeken zal gaan om nooit meer te vergeten.

In het nieuwe seizoen liggen er op sportief vlak meteen wat uitdagingen.

We hebben er voor gekozen om weer te starten met 7 heren senioren teams.

Ondanks de wat krappe bezetting moet het lukken om iedereen maximaal te kunnen laten voetballen.

Maar……, daar hoort ook gedisciplineerd trainen bij, voor ieder, draag zorg voor je aanwezigheid. Bij de dames zijn we ook een nieuwe weg ingeslagen en hebben we voor het eerst in de historie, een externe trainer in de naam van Jan van der Lee uit Middelrode. Welkom en veel succes het komende seizoen.

De hele damesgroep is weer wat uitgebreid wat profijt oplevert voor beide teams.

De jeugdafdeling heeft een andere benadering gekozen om op deze manier alle teams de optimale aandacht te geven. De commissie is daarom aan het einde van het vorige seizoen al heel actief geweest. Ze hebben de kaderleden/ouders/vrijwilligers allemaal al benaderd

zodat het seizoen optimaal kan starten.

Petje af voor deze commissie, dit moet resulteren in een mooi seizoen.

Verder heeft iedereen nog kunnen lezen dat de korfbalvereniging nog actief is met het aanleggen van een kunstgrasveld. Waarschijnlijk zal dit in de loop september gerealiseerd worden, zodat er tot die tijd nog enige overlast op het trainingsveld zal zijn.

Daarna zal iedereen zien wat voor een prachtig multifunctioneel sportpark er ligt, dat klaar is voor de toekomst. Zowel de korfbal- als de voetbalvereniging heeft de ruimte op de meest effectieve manier gebruikt.

De conclusie is dat we een prachtige vereniging hebben die weer klaar staat voor het nieuwe seizoen. Waar we op verschillende plaatsen nog vrijwilligers nodig hebben, vraag ik in een oproep om je kenbaar te maken bij de club.

Vele handen maken licht werk, schroom niet en onze mensen van het bestuur worden daar graag over aan gesproken.

Succes en maak er wederom een sportief en succesvol seizoen van.

Willy Kremers,
voorzitter vv Nijnsel/TVE Reclame