Van de voorzitter!

Als ik dit schrijf zitten we echt in de donkere dagen voor Kerst.
We hebben de eerste helft van het seizoen 2016/ 2017 achter de rug en ook de algemene ledenvergadering van de club gehad.

De vergadering was gezellig druk en we hebben met elkaar bij kunnen bespreken wat er gaande is binnen de vereniging. Via stellingen hebben we een paar vragen gesteld aan de leden: Leden voelen zich welkom en veilig bij de vereniging, alle leden kunnen/mogen wat activiteiten doen voor de vereniging, beide werden zeer positief beantwoord. Met deze antwoorden kunnen we natuurlijk verder werken in het nieuwe jaar. De financiële zaken van seizoen 2015/ 2016 zijn zeer correct afgesloten.
Wel een punt van aandacht is om het bestuur weer compleet te krijgen, wie gaat het bestuur versterken?

Kijken we naar de sportieve prestaties van onze club, dan is er nog van alles mogelijk.
Er zijn teams die geweldig presteren en er nog een heel mooi voorjaar van kunnen maken, er zijn teams die nog alles uit de kast moeten halen om niet te degraderen en natuurlijk de teams die in de middenmoot staan. Belangrijk voor alle teams, senioren dames, heren, jeugd en veteranen dat we elkaar met bezetting helpen.
Het is overal wat schaars maar inzet van iedereen is geweldig, complimenten hiervoor.

Namens het bestuur wens ik iedereen fijne feestdagen en natuurlijk een sportief en gezond 2017.
Tot ziens op de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari en vergeet vooral niet te stemmen op je favoriete Clubman/Clubvrouw van het Jaar (zie daarvoor onze website).

Willy Kremers
Voorzitter VV Nijnsel/ TVE Reclame.