Vrouwen 4

Dames 4, ook wel Team Plezier genaamd.

Wij zijn een recreatieve groep; spelen geen competitie. Ons doel is een uur in de week lekker sporten in de buitenlucht, positieve energie op doen, even tijd voor jezelf; en daarna gezellig evalueren met elkaar. Flink sporten, maar plezier staat bovenaan. Eventuele opvang voor kinderen is geregeld, zij kunnen wekelijks onder trainingstijd terecht in de kidsclub. Je kunt bij ons dus ongestoord sporten. Naast het trainen wordt er een aantal activiteiten georganiseerd, waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. De opstart van Dames 4 is spontaan ontstaan tijdens een jeugdactiviteit van onze voetbalvereniging eind 2013. Voorjaar 2014 zijn we met een klein 10-tal van start gegaan onder leiding van een vaste, ervaren, trainer. Nu 1,5 jaar later zijn we dik verdubbeld! In aantal wel te verstaan. 20 leden telt ons team en daar zijn we erg trots op.
Heb je zin om aan te sluiten? Dat kan! Wij kennen geen ledenstop, alle dames zijn welkom.

De training is op zaterdagmiddag van 16.15 – 17.30 uur
De kidsclub is geopend van 15.45 – 17.45 uur