WIJ ZIJN DRINGEND OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang, zowel voor als achter de schermen. Op zaterdag 2 en zondag 3 september worden de eerste officiële (beker)wedstrijden gespeeld, maar daarvoor al volop getraind en geoefend.
Ofschoon er afgelopen zomer al behoorlijk hard aan is getrokken missen we op meerdere vitale plekken nog een aantal vrijwilligers, zowel bij de jeugd als de senioren. Je hebt dus nog een ruime keuze…… Bij de jeugd kun je als leider en/of trainer aan de slag bij de jongste groepen (6-10 jaar), maar ook bij de oudere jeugd (16-18). Ook het enthousiaste meidenteam wil ook nog graag wat begeleiding. Helaas is de afgelopen periode ook onze jeugdcommissie behoorlijk ontmanteld, dus ook daar is ruimte om in te stappen. Hier wordt onder meer het beleid uitgestippeld en de hele jeugdafdeling gefaciliteerd. Dan sta je dus niet (direct) op het veld maar kun je je strategische kwaliteiten inzetten.
Bij de senioren zoeken we nog een assistent-scheidsrechter voor Nijnsel 1 en bij het tweede team nog een paar coachende mensen voor op de bank. En iemand die op een aantal zondagmorgens thee zet voor de wedstrijden van 10 en 12 uur. Kortom, het wensenlijstje is nog behoorlijk lang en dat niet lang meer voor het begin van het nieuwe seizoen.
Dus beste leden/ouders, denk niet te snel, ‘dat is niks voor mij’, maar informeer even waar je je kunt inzetten, misschien wel met een vriend/vriendin/andere ouder. Het dienstverband hoeft ook allemaal geen tien jaar te duren, maar probeer het gewoon eens vast voor één seizoen: een maand of negen lekker samen aan de slag met een enthousiast team op de zaterdag of de zondag of op een doordeweekse avond een uurtje training geven.

Meld je snel bij iemand van de jeugdcommissie (Dennis van Zutphen), Technische Zaken (Jorg van den Eertwegh) of iemand van het bestuur. We maken je heel graag heel snel wegwijs in de mogelijkheden en geven natuurlijk ondersteuning waar nodig. Reageer snel want de tijd begint te dringen.

Veel dank vast namens alle (voetballende) leden die je inzet zeker hogelijk zullen waarderen!

Het bestuur.