V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Nieuws

| |

Aantal veilingkavels doorbreekt de 100!

KavelsVeilingOp vrijdag 27 oktober is het dan zo ver: de grote goederen- en dienstenveiling trapt af om 20.00 uur in onze kantine. Na de nodige inspanningen van onze sponsorcommissie, dames en heren seniorenteams en individuele leden zitten we nu op 100 mooie en gevarieerde kavels. Een prachtig resultaat. En er zit nog een en ander in de pijplijn zodat dit magische getal zeker nog zal worden overschreden.
Frans Sijbers en Bas Verbakel zijn, net zoals in 2014, als veilingmeester in touw, de notaris houdt toezicht op een ordentelijk verloop. Aanstaande maandag wordt de volgorde van de te veilen kavels bepaald. Op vrijdagavond zal elke bezoeker een totaaloverzicht en ook de volgorde van aanbod ter hand worden gesteld.
We willen alle ‘kavelschenkers’ nu al hartelijk danken voor hun vaak spontane en originele bijdrage. En daarom willen we er op de 27e ook (weer) een mooi en gezellig veilingfeest van maken. De opbrengst zal, zoals bekend, worden aangewend voor de renovatie van het dak van kantine en kleedlokalen en de mogelijke aanleg van zonnepanelen.
Kijk eens rustig op de lijst met kavels en ga vast op zoek naar voor jou of je team interessante kavels. Kijk ook rustig de komende dagen nog een keer want de lijst wordt elke dag geactualiseerd. Sommige aanbieders zitten namelijk nog steeds in de ‘brainstormfase’, dus dat wekt toch bepaalde verwachtingen……

Facebooktwittergoogle_plusby feather