Nijnsel ontvangt Handel

In de meimaand gaan we met zijn allen naar bedevaartsoord Handel toe om de Maagd Maria te vereren, maar aanstaande zondag komt Handel in Nijnsel op bezoek. En dan om te voetballen. Deze tegenstander hebben we al jaren niet meer ontmoet, dus dat is een hernieuwd weerzien. Hopelijk ook een prettig weerzien voor de thuisclub want na een mindere periode voor de winterstop kunnen de gastheren de punten weer goed gebruiken. De stand in de competitie is behoorlijk vertekend vanwege het verschil in wedstrijden, zo tussen de acht en de elf. Het is altijd afwachten hoe de teams uit de winterstop komen, tegenstander Handel ligt al bijna twee maanden stil.
Nijnsel heeft recent nog twee keer geoefend, vorige week donderdag thuis tegen Nieuw Woensel wat door doelpunten van de sterkhouders Van der Vleuten en Egelmeers een 2-0 zege opleverde en afgelopen zondag tegen SCMH. Daar bleef het 0-0, mede omdat de thuisclub vier keer de paal raakte. Maar goed, zondag gaat het vanaf half drie dus weer om het ‘echie’ en stroomt sportpark Den Eimert hopelijk weer vol met trouwe supporters.
Om 12.00 uur speelt Nijnsel 4 eveneens thuis een belangrijke bekerwedstrijd tegen Cito 3 uit Oss.