V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Nieuws

| |

Nijnsel reist af naar Vianen

De Beer uit Siberië is terug in zijn hok, naar het schijnt, en daarom ziet het er alleszins naar uit dat we zondag weer eens kunnen voetballen. Dat spel met twee goals en een bal. Nijnsel 1 reist af naar Vianen waar zij wordt opgewacht door de lokale voetbalclub Vianen Vooruit. In 1770 gingen de armste bewoners van Cuijck huisjes bouwen op de woeste heidegrond net buiten het dorp en dat aantal groeide uit tot 1265 inwoners nu. Dat is de helft van Nijnsel, maar zondag om half drie is het toch gewoon elf tegen elf.

De gastheren beschikken over een stugge ploeg, dat zagen we destijds in Nijnsel. Met velen achter de bal en gokken op de snelle counter. En als er eenmaal een voorsprong is dan wordt vaak met succes het spel dood gemaakt. Een tactiek die in het begin van de competitie nog niet zo lukte, maar voor de gasten inmiddels wel een mooie plek in het linkerrijtje heeft opgeleverd. Nijnsel heeft deze weg meer andersom afgelegd en wil nu toch serieus punten gaan pakken. Het scorend vermogen blijft nog wel wat achter, maar goed, alle neuzen staan in Nijnsel nog steeds de goede kant op en er zijn nog voldoende punten te behalen, daar zijn er ook een aantal van nodig. De competitie is pas net over de helft. Laten we hopen dat de geelblauwen nu snel in het ritme komen; er is de afgelopen weken wel fanatiek getraind en dat zou net het verschil kunnen maken.

De brigade van Arno, Marc, Ton en Lianda hopen aanstaande zondag ten westen van Cuijck en ten zuidoosten van Beers, aan de andere kant van de A 73, weer veel trouwe Nijnsel supporters te mogen begroeten. Deze steun blijft elke zondag hard nodig en wordt door het team en de begeleiding zeer op prijs gesteld.

Facebooktwittergoogle_plusby feather