V.V.Nijnsel/TVE Reclame - Bezoekadres: Sportpark Den Eimert, Sportlaan 2, Nijnsel
Secretariaat: Klaproosstraat 7, 5492 KC Sint-Oedenrode - T: 0413-474067

map

Nieuws

| |

Nijnsel/TVE Reclame VR1 waaiert uit

Het hoogste damesteam van Nijnsel was afgelopen seizoen een van de eerste kampioenen en dwong daarmee tevens promotie af naar de eerste klasse, de hoogste klasse waar de Nijnselse dames ooit in uitkwamen. Inmiddels is ook hier de klasse-indeling bekend. Zoals te verwachten komt Nijnsel dit seizoen met een groot aantal ‘vreemde’ teams in aanraking. Onbekend maar dat geldt natuurlijk ook voor de andere teams die op zoek naar Nijnsel waarschijnlijk wel de landkaart voor hun neus hebben liggen. Alleen Nooit Gedacht uit Geffen en Bekkerveld uit Heerlen zijn enigszins bekende tegenstanders waar ooit vriendschappelijk en/of in bekerverband tegen is gespeeld. Kortom, het wordt opnieuw een hele interessante competitie waarbij dus geen enkel zicht is op de sterkte van de teams. Dat zal zeker nog wel enige maanden duren voordat daar wat meer duidelijk over is. De dames uit Nijnsel zijn en blijven echter optimistisch, dat is ook niet vreemd na alle successen van de afgelopen jaren.
Hieronder de indeling waarbij waar nodig meteen de plaatsnaam is vermeld voor hen die vroeger al geen kei waren in aardrijskunde en alle uitwedstrijden willen bezoeken:
Amstenrade (kerkdorp van Schinnen, Zuid-Limburg), Baronie (Breda), Bekkerveld (Heerlen),  DSE (Etten-Leur), DVC’26 (Didam, Gelderland), Eldenia VR2 (Arnhem), HRC’14 (Hurwenen en Rossum), Nooit Gedacht (Geffen), OVV’67 (Oosteind, Noord-Limburg), Schijf (kerkdorp Rucphen, West-Brabant), Someren en Venlosche Boys.

Facebooktwittergoogle_plusby feather