Vacaturebank geopend!

Bij vv Nijnsel ontstaan komend seizoen een aantal interessante vacatures op meerdere niveaus. Het is prettig werken bij onze club maar we merken ook vaak dat het een opstap is naar ‘meer’, dat geldt niet alleen voor spelers maar ook voor kaderleden. Vandaar dat ons weer een nieuwe uitdaging te wachten staat om op een juiste wijze invulling te geven aan de opengevallen plaatsen. Er zitten een paar interessante functies bij en, vergeet niet, het wordt steeds belangrijker om een serieuze vrijwilligersjob op je cv te hebben!
Hieronder vind je het overzicht. Je kunt meteen solliciteren, maar natuurlijk ook eerst informatie inwinnen. Het bestuur wacht met belangstelling de, bij voorkeur schriftelijke, reacties af. Je hoeft natuurlijk niet per se al lid te zijn van vv Nijnsel!

Nijnsel 1.
Assistent-scheidsrechter