vv Nijnsel maakt zich op voor de veiling!

Op vrijdagavond 27 oktober organiseert vv Nijnsel in de kantine een grote goederen- en dienstenveiling. Dit in navolging van de succesvolle veiling die werd gehouden in november 2014. De opbrengst was destijds bestemd ter ondersteuning van de aanleg van het kunstgrasveld. Dit keer willen we geld inzamelen voor het te vernieuwen dak van onze accommodatie waarbij we serieus de mogelijkheden bekijken om dit energiezuinig en dus milieubesparend te doen, we denken hierbij onder meer aan de aanleg van zonnepanelen. Plannen hiervoor worden momenteel uitgewerkt.
De sponsorcommissie is samen met de veilingcommissie momenteel druk doende om onze trouwe sponsoren te benaderen voor een te veilen kavel. Ook onze seniorenteams zijn inmiddels verzocht om een mooie, originele kavel aan te leveren. Vanzelfsprekend willen we alle leden en sponsoren graag uitnodigen voor deze avond, die drie jaar geleden zeer gezellig was en een mooi eindbedrag opleverde. Frans Sijbers en Bas Verbakel hebben zich weer bereid verklaard om als veilingmeester op te treden en ook de notaris houdt opnieuw een oogje in het zeil voor een ordentelijk verloop van deze avond.
Dus beste leden, zet je in voor het succes van deze veiling, zorg dat je op vrijdag 27 oktober van de partij bent, misschien kun je zelf nog wel een leuke kavel bedenken en/of heb je je zinnen gezet op een kavel die jij zelf of als team wilt kopen. De kavels zullen over enkele weken bekend worden gemaakt via de website en op de schermen in onze kantine.
Dank voor jullie medewerking en laten we allemaal onze schouders zetten onder een hopelijk hele gezellige en geslaagde goederen- en dienstenveiling. Dank dat we (weer) op jullie mogen rekenen.